Alleen jij bepaalt deelt bidons uit op Soccer School West

Sinds deze zomer voert Soccer School West in opdracht van Alleen jij bepaalt wie je bent (AJB) voetbaltrainingen uit voor twee leerlingteams van het Lentiz LIFE College. Om dit te vieren heeft AJB mooie en handige bidons met het AJB-logo uitgedeeld op Soccer School West. Björn Raven, projectleider van AJB en oud-voetballer van FC Zwolle en FC Dordrecht, kwam persoonlijk langs om de bidons uit te delen en de jongens toe te spreken. Hard trainen en goed luisteren was zijn advies!

Soccer School West is trots op en blij met het vertrouwen dat AJB in ons schenkt! Wij trainen de jongens van het Lentiz LIFE College met veel plezier! En vanaf nu zijn de jongeren altijd voorzien van water tijdens het harde trainen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *