Techniektraining Soccer School West


Voor jongens en meiden van 6 tot 12 jaar uit Rotterdam en Schiedam organiseren we op zondagochtend techniektrainingen op de velden van Sportpark Vreelust (Rotterdam) en de velden van voetbalvereniging HBSS (Schiedam). Wil je je aanmelden? Scroll dan naar beneden voor het inschrijfformulier! Of lees eerst verder over de techniektraining van Soccer School West.

Techniektraining

Voor jongens en meiden van 6 tot 12 jaar uit Rotterdam en Schiedam organiseren we op zondagochtend techniektrainingen op de velden van Sportpark Vreelust (Rotterdam) en de velden van Sportpark Harga (Schiedam). De trainingen zijn gericht op zowel voetbal als opvoeding (socialisatie). Tijdens het trainen van meiden zijn altijd vrouwelijke trainers aanwezig.

Waarom voetballen bij Soccer School West?

Soccer School West is opgericht door voetballers uit het betaald voetbal. Ze hebben onder andere gevoetbald voor Sparta, Excelsior, Vitesse en Feijenoord. Na hun professionele voetbalcarrière hebben ze vaak training gegeven aan Betaald Voetbalorganisaties (BVO's). De mannen zijn daarnaast zelf opgegroeid in Rotterdam West. Daarom weten ze als geen ander hoe het is om als jongere op te groeien in (dit deel van) Rotterdam. De voetballers vinden het nu tijd geworden om deze kennis over opgroeien in Rotterdam West, voetballen op hoog niveau én de ervaring die zij hebben in trainingen geven aan BVO's terug te geven aan de wijk.

Omdat alle trainers zelf veel hebben overwonnen in hun leven én in de meeste gevallen zelf kinderen hebben kunnen zij meer bieden dan alleen een leuke voetbaltraining. Zij weten veel over opvoeding en over de normen en waarden die kinderen in Rotterdam West bijgebracht moeten worden. De trainers zitten in deze gedachten op één lijn. Ze hechten waarden aan het betrokken zijn bij dit stukje opvoeden, eigenlijk het sociale aspect van voetballen. Socialiseren door middel van voetbal, noemen we dat.

Ben jij ouder van een jongen of meid uit Rotterdam of Schiedam? Of ben je zelf één van die jongens of meiden?

Geef je (kind) vooral op voor onze voetbaltrainingen op zondagochtend! In September 2018 beginnen we met een nieuw seizoen. Dit bestaat uit 14 trainingen. Een seizoen kost 125,-. Een kledingpakket kost daarnaast nog 85,-.

Financiële steun nodig?

Neem dan contact op met het Jeugdsportfonds! Wanneer je hier als ouder voor in aanmerking komt wordt de contributie voor Soccer School West door hen vergoed waardoor je kind bij ons kan komen voetballen.


Image
Image
Image
Image

Meld jij je aan voor de techniektrainingen van Soccer School West?


Voor welk team meld je je aan?: JongensMeiden

Kledingmaat (voor tenue):

Hoe ben je in contact gekomen met Soccer School West?

Jij/uw zoon of dochter mag worden gefotografeerd en gefilmd tijdens de trainingen, toernooien en eventuele uitjes met Soccer School West?
JaNee

Wie heeft het formulier ingevuld?
IkzelfDe ouder/opvoeder van