Samenwerkingen

Soccer School West werkt samen met meerdere partijen in Rotterdam en Nederland. Hieronder noemen we onze belangrijkste partners. We werken graag samen om grotere maatschappelijke doelen in Rotterdam West te bereiken. We zijn altijd op zoek naar meer ruimte om trainingen te organiseren en meer scholen die hun jeugd na schooltijd aan ons willen toevertrouwen. Ben je of ken je een partij die met ons wil samenwerken? Neem dan vooral contact met ons op!

Onze huidige partners:

Image

Gemeente Rotterdam

Soccer School West werkt samen met de gemeente Rotterdam om jongeren in Rotterdam te leren socialiseren door middel van voetbal.
Image

Gemeente Schiedam

Soccer School West werkt samen met de gemeente Schiedam om jongeren in Rotterdam te leren socialiseren door middel van voetbal.
Image

Alleen jij bepaalt

Alleen jij bepaalt heeft Soccer School West opdracht gegeven om voetbaltraining te geven aan twee teams van het LENTIZ Life College in Rotterdam. We zijn daar erg trots op! Lees meer over Alleen jij bepaalt.
Lentiz LIFE College Schiedam

Lentiz LIFE Collge

Soccer School West werkt samen met Lentiz LIFE College. Lentiz LIFE College brengt enkele leerlingteams onder bij Soccer School West die na schooltijd met hen traint en aandacht besteedt aan hun discipline en opvoeding.

Accent Praktijkonderwijs Delfshaven

Accent

Soccer School West werkt samen met Accent Praktijkonderwijs Delfshaven. Accent brengt enkele leerlingteams onder bij Soccer School West die na schooltijd met hen traint en aandacht besteedt aan hun discipline en opvoeding.

GLZ Delfshaven Rotterdam

FC Maense

Soccer School West maakt gebruik van de voetbalvelden en kleedkamers van voetbalvereniging
En verder?
Soccer School West bestaat uit een groep
gepassioneerde ex-betaald voetballers uit Rotterdam West. Wij zetten beweging en voetbal in om maatschappelijke doelen te bereiken in Rotterdam en omgeving. Van het socialiseren van jongeren middels een voetbal- of keeperstraining tot het organiseren van laagdrempelige beweging voor senioren. We werken graag samen met scholen en ook voor een sportdag voor je bedrijf of een clinic voor je voetbalschool kun je bij ons terecht.
Stichting Soccer School West / Kamer van Koophandel 69647593