Soccer School West

Stichting Soccer School West is opgericht in 2017 in Spangen, Rotterdam. Soccer School West is ontstaan doordat 5 oud-betaald voetballers graag iets terug wilden doen voor de wijk waar ze zelf zijn opgegroeid: Rotterdam West. Het socialiseren van jongeren in de wijk Spangen is het grootste maatschappelijk doel dat Soccer School West nastreeft. Daarnaast wil de voetbalschool ook aan de slag met het organiseren van laagdrempelige beweging voor ouderen en (langdurige) samenwerkingen met scholen om jongeren die opgroeien met minder kansen en middelen een stukje discipline bij te brengen.

Omdat onze trainers allemaal een mooi persoonlijk verhaal hebben zullen we deze pagina aanvullen met interviews en mogelijk zelfs een documentaire over de oprichting van Soccer School West. Uiteraard laten we dit tegen die tijd weten via onze social media-kanalen!

Een impressie

Omdat onze trainers allemaal een mooi persoonlijk verhaal hebben zullen we deze pagina aanvullen met interviews en mogelijk zelfs een documentaire over de oprichting van Soccer School West. Uiteraard laten we dit tegen die tijd weten via onze social media-kanalen! Tot die tijd kun je onderstaande impressie bekijken waarin enkele trainers zich voorstellen en je enkele oefeningen die we doen met jongeren in actie ziet.

Medewerkers van Soccer School West

Hieronder zie je een overzicht van de medewerkers van Soccer School West. Wil je je als trainer bij ons aansluiten? Neem dan contact met ons op! Ook studenten in de laatste jaren van hun sportopleiding kunnen zich bij ons melden voor een stage, wij hebben een erkend stagebegeleider in huis.


Elden
de Getrouwe

Voorzitter
Placeholder

Kees
Dubbeld

Secretaris
Placeholder

Jimmy
Simons

Penningmeester
Placeholder

Jerry
Simons

Vice-voorzitter

Onze trainers

Roel Liefden
Milka Ruperti
Maarten Atmodikoro
Rivolinho de Vlugt
Virgill Verwey
Han Haselaar

Hoofdtrainers

Elden de Getrouwe 
Kees Dubbeld
Jerry Simons
Jimmy Simons

Damesafdeling

Cherish Monkau
Milka Ruperti
Elden de Getrouwe

Medewerkers

Rosanne Dubbeld (gedragswetenschapper, website en social media)

Jerry Monkau (Ambassadeur)
Martin Mallon (Ambassadeur)